tiistai 30. lokakuuta 2012

Kisoja ja kisoja.

No niin. Saatiinhan niitä tuloksiakin tuolta Palveluskoira puolelta pitkästä aikaa ja vähän taas paimennuksestakin hyvää ja huonoa. Aloitetaan sitten pk:sta.

Olimme siis sekoilemassa Na Vayan ja Lowyderin järjestämässä Palveluskoira kisassa Rikon ja Roopen kanssa, joka sitten viellä ontui haavaansa. Ajattelin ettei tästä sitten mitään tule kun Rikon luokassa sitten oli upea bordercollie narttu, ja kuten tiedätte Riko pitää nartuista aikas lailla. No Toko osuudessa narttuhan sitten karkasi ja niin karkasi myös Riko sitten uuden ihastuksensa perään. Onneksi narttu rävähti Rikolle ja Riko tajusi ettei sitä kannattanut jahdata ja niin sitten toisella startilla saimme Rikolle hankittua I-tuloksen ihme ja kyllä Haku kokeesta.
  No sitten Roopen suoritukseen. Sehän ajatteli aluksi että oltiin pitkästä aikaa tultu hinkkaamaan tokoa kun sillä aloitettiin. Siitähän sitten ropsahteli paljon miinusta. Se sitten tajusi vasta kentällä että oltiin suojelu kokeessa kun tokot oltiin suoritettu ja maalimies hyppäsi nurkan takaa. Onneksi oli tupla startit ja sain lämmiteltyä Roopen ekassa ja poika onnistui keräämään itselleen jopa 289 pistettä ja siirtymään sen kautta Avoimeenluokkaan!

Sitten mennään ihanempaakin, ihanempaan paimennnukseen, tai en näistä nartuistamme sitten tiedäkkään. Turbo osoitti upeasti että jätkät osaavat olla todella Fiksuja ja sai suoritettua tupla starteilla itselleen 2 hyväksyttyä perusrataa.
 Cleila ja Rosi ajattelivat koko kisaa hölmöjen hommakis. Kumpikaan ei halunnut mennä radalle ja sinne ne sai sitten vetämällä menemään. Rosi sitten keksi että voisi kisoissa ottaa torkut kun pyydettiin maahan. Ja Cleila juoksi karkunn eivätkä kumpikaan saaneet sitten hyväksyttyä perusradasta.

Ja sitten Cleilaan muissakin asioissa. Kennelistä Aurora Borealis tuli viestiä ja siellä kysyttiin olisiko sille tulossa pentuja joten alustavasti on ainakin yksi varattuna. Joten Cleilalle vuonna 2013 tulossa ainakin yksi pentue ellei sitten joulukussa 2012. Pentueen isää en ole viellä saanut selvile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti